Op deze pagina laten wij een impressie zien van bruidstaarten zoals die in onze ambachtelijke bakkerij gemaakt kunnen worden. Wij voegen hieraan onmiddellijk toe dat het slechts een impressie is om u een indruk en inspiratie te geven door ons een bruidstaart te laten maken die geheel aan uw persoonijke wensen voldoet. |
Alberte |
|
|
Deze bruidstaart is gevuld met onze traditionele bruidstaartvulling (Zwitserse banketbakkersroom met aardbeienjam). De taart is bekleed met marsepein. Elke laag is voorzien van een goudkleurige marsepeinrand waar overheen een donkerkleurig lint is gestrikt. De taart is met witte kelken afgewerkt. |
Amarente |
|
|
Dit is een vierlagen-bruidstaart, afgewerkt met twee primaire kleuren, roze en wit. Gekozen is voor de klassieke tijdloze roos. De rozen zijn individueel verdeeld over de taart en voorzien van een twee-kleuren rozenblaadje. De vulling bestaat hier uit de traditionele bruidstaartvulling. |
Babette |
|
|
Vruchtenbavaroise bruidstaart met vers rood fruit. Babette’ is opgebouwd op een bodem van boterdeeg, gevuld met een luchtige frangipane (met onder andere amandelspijs). De taart bestaat uit een kwarkbavaroise en een frambozenbavaroise en is afgewerkt met aardbeiengelei. |
Blanche |
|
|
Deze bruidstaart heeft door gebruik van zijn bijzondere standaard en aankleding een echte natuur-look gekregen. De vulling in deze taart is traditioneel. De afwerking is met een rand en bloemen die van jute zijn gemaakt. |
Céleste |
|
|
tekst volgt |
Chantal |
|
|
Deze zeer slanke moderne bruidstaart is van een geheel ander karakter dan de klassieke bruidstaarten met bloemen. De vulling bestaat o.a. uit een witte chocolademousse in een door u te kiezen fruitmousse. Het geheel is met witte chocolade bedekt en afgewerkt in een barokstijl. |
Charlotte |
|
|
Deze frisse taart is gemaakt van een combinatie van witte chocolademousse met een frambozenvulling. De rand is met een speciale techniek rond de taart gevouwen waardoor het geheel een strakke afwerking krijgt. De bovenkant is geheel bedekt met vers rood fruit. |
Elodie |
|
|
Deze bruidstaart is onze alom bekende marsepeincake in bruidstaartvorm. AI deze lagen zijn geplaatst op een bijzondere standaard. De taarten bestaan uit cake gevuld met botercrème en afgewerkt op een zeer elegante en klassieke manier, inclusief garneerrand en zilverballetjes. |
Françoise |
|
|
‘Françoise’ is een taart waarbij met echte bloemen is gewerkt om zo een nog realistischer beeld te krijgen. De taart zelf is zeer strak gehouden door met één kleur te werken. De bloemen ‘dragen’ de taart. |
Gabriëlle |
|
|
Vier laags gestapelde taart met een klassieke chipolatavulling. Afgewerkt met een goud gekleurde marsepeinrand en bruin gestrikt lint. |
Garance |
|
|
Helène |
|
|
Deze taart behoort tot de nieuwe stijl bruidstaarten. Stoer, ruw en geheel brekend met tradities. ‘Helène’ heeft een standaardvulling, maar is niet afgewerkt met marsepein, maar met een crème. Jute en chocoladekrullen geven de finishing touch aan dit geheel. |
Isabelle |
|
|
‘Isabelle’ is een goed voorbeeld van ‘net even anders en niet de klassieke paden bewandelen’. Op de filmrol van deze bruidstaart kan natuurlijk elke foto geplakt worden om zo op de taart een ‘levensverhaal te krijgen. |
Laurine |
|
|
Zeer luxe drielagenbruidstaart gevuld met een passievruchtenmousse en afgewerkt met een zwarte gelei. Als decoratie zijn vele fijne marsepeinbloempjes geplaatst op een stam. Om de lagen is een glanzend lint gewikkeld. |
Louise |
|
|
Vruchtenbavaroise bruidstaart met vers rood fruit. ‘Louise’ is opgebouwd op een bodem van boterdeeg, gevuld met een luchtige frangipane (met onder andere amandelspijs). De taart bestaat uit een kwarkbavaroise en een frambozenbavaroise en is afgewerkt met aardbeiengelei. Tussen het fruit zijn witte handgemaakte marsepeinen rozen geplaatst. |
Manon |
|
|
Deze bruidstaart heeft een witte chocoladevulling en interieur van aardbei. De taart is bekleed met een witte chocoladerand. De afwerking bestaat uit een assortiment van witte rozen, bloemen en lint. De aardbeien geven de taart een mooi contrast. |
Mariëlle |
|
|
Zeer elegante maar klassieke bruidstaart met als kleurenthema ‘wit’. De donkergroene rozenblaadjes zijn een mooi contrast en geven het geheel nog meer elan. Zowel de marsepein, als de afwerkrand, rozen en garneerrand zijn wit |
Mathilde |
|
|
Deze drielagen bruidstaart is opgebouwd met een combinatie van diverse paars/grijstinten (vijf kleuren). Zowel de rozenblaadjes als de afwerkrand zijn in deze tinten afgewerkt. |
Melanie |
|
|
Gekleurde wit/paars vijflagen bruidstaart met een aardbeienvulling (optioneel). |
Monique |
|
|
‘Monique’ is een bruidstaart met het goede van twee werelden: de klassieke roos, maar opgebouwd op een strakke bavaroisetaart die aangekleed is met witte chocola. Het interieur van de taart bestaat uit diverse fruitvariaties en kan dus geheel naar eigen smaak worden samengesteld. |
Odette |
|
|
Deze bruidstaart is opgebouwd uit een witte chocolademousse met een aardbeien interieur. Rondom de taart is witte chocolade gevouwen met een bruin lint. |
Sandy |
|
|
Sedna |
|
|
Deze bruidstaart heeft een duidelijk maritiem karakter. De trossen, de ankers, zelfs de bolders en kluisgaten. Alles staat in het teken van de liefde en de zee. |
Severine |
|
|
Klassieke bruidstaart met een chipolatavulling en bekleed met marsepein. Naast licht roze rozen zijn er ook persoonlijke accenten geplaatst in de vorm van namen en een datum. |
Sylvie |
|
|
‘Sylvie’ is een bruidstaart met oudroze handgemaakte rozen. De rozenblaadjes zijn uit twee kleuren opgebouwd en zijn samen met de rozen geplaatst op de marsepeinen krullen. |
Vanessa |
|
|
Vierkante gestapelde bruidstaart bekleed met extra witte marsepein. Afgewerkt met echte rozen die ook in het bruidsboeket zijn verwerkt. |
Victoria |
|
|
Deze taart is opgebouwd rond het ultieme liefdes symbool ‘DE ROOS’ Zij is een klassieke schoonheid met een in een diep rood gedrapeerde rozentak op de tweede en derde laag. De diepgroene blaadjes vormen een mooi contrast en maken het geheel compleet. Voor de vulling is een frisse champagnebavaroise gebruikt. Natuurlijk wordt ook bij deze taart met de samenstelling en opbouw met uw eigen wensen rekening gehouden. |